26 mai 2010

Recomand acest film

Hidalgo                                                                                          

                                                                                                                          Action, adventure si putina drama, nota 6,6 pe IMDB(merita mai mult).

                                                                                                                          Este inspirat dintr-o incredibila poveste reala.


          Este vorba despre o cursa de supravietuire, pe o distanta de 3000 de mile, in desertul arabic numita Oceanul de Foc. In aceasta cursa aveau voie sa participe numai cai arabi de rasa pura cu descendenta nobila. In 1890 un seic bogat il invita pe Frank T. Hopkins sa participe in aceasta cursa, deoarece isi capatase renumele de cel mai bun calaret din vest si castigase numeroase curse. Seicul îi pune renumele la incercare invitandu-l sa participe impotriva unor cai pur sange, cu calul sau un mustang pe nume Hidalgo. Evident ca toti rad de el si de calul lui salbatic si impur.
          Pt Frank cursa devine pe langa lupta pt glorie si onoare, si lupa pt supravietuire incercand aproape imposibilul. Trece prin multe incercari, unii incearca sa il scoata din cursa din timp, multa actiune si aventura.

          Mi-a placut foarte mult si l-am vazut de mai multe ori, filmul nu m-a plictisit deloc si are o atmosfera foarte placuta.

0 Comentarii:

Sunt lucruri care îmi trec prin cap, prin care trec, lucruri care au sau nu legătură directă sau indirectă cu mine, cărora le acord atenție.
Un produs Blogger.