29 iunie 2010

Viata bate filmul


Si-a ucis concubina, minora, pentru ca il insela cu un caine

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis, ieri, în judecată pe Ştefan Gabriel Chitic, de 33 de ani, individul care, luna trecută, şi-a omorât iubita, o adolescentă în vârstă de 17 ani, pe motiv că a prins-o făcând sex cu câinele.

„Inculpatul s-a întors de la muncă la domiciliu, unde a găsit-o pe concubina sa întreţinând relaţii sexuale nefireşti cu câinele pe care îl aveau în gospodărie. Orbit de gelozie, inculpatul a lovit-o pe victimă cu pumnul în zona feţei, după care, cu ajutorul unui cuţit pe care l-a luat de pe plita sobei, a înjunghiat-o la nivelul gâtului”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.


A găsit închis la poliţie şi s-a dus să se predea primarului

Ştefan Gabriel Chitic le-a spus anchetatorilor că minora a murit la câteva secunde după ce i-a secţionat gâtul.Tânărul a povestit că s-a spălat pe mâini şi s-a schimbat de haine, cu intenţia de a se preda autorităţilor.Înainte de asta, însă, s-a oprit la o crâşmă din sat, unde a băut o bere.S-a dus apoi la postul de poliţie, însă nu era nimeni, motiv pentru care s-a dus la locuinţa primarului, situată în apropiere, şi a povestit cele întâmplate.Chitic, care nu are antecedente penale şi nu este cunoscut cu vreo afecţiune psihică, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost arestat preventiv.


Tatăl victimei s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal, solicitându-i lui Chitic să-i plătească suma de 10.000 de lei, reprezentând cheltuielile de înmormântare şi transport. WTF


sursa: Monitorul de Suceava

0 Comentarii:

Sunt lucruri care îmi trec prin cap, prin care trec, lucruri care au sau nu legătură directă sau indirectă cu mine, cărora le acord atenție.
Un produs Blogger.